ΕΤΑΙΡΙΑ

O καφές Borbone είναι εμπορικό σήμα της Aromatika Srl, εταιρείας που ιδρύθηκε το 1997. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει γίνει ένα εμπορικό σήμα με τη φιλοδοξία να μετατρέψει το τελετουργικό του καφέ σε στιγμές πραγματικής  απόλαυσης.

Χάρη σε μια τέλεια γνώση των τεχνολογιών της παραγωγής καφέ, σχολαστικότητα και επιμονή για να ασχοληθεί με όλες τις πτυχές που είναι η «ποιότητα», Ο Borbone Caffé έχει καθιερωθεί ως συνώνυμο με την αριστεία στον τομέα τη, καταφέρνοντας να είναι πρωτοπόρος στη δύσκολη και λεπτή παραγωγή καφέ μονής δόσης.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό οφείλεται στις αξίες στις οποίες πιστεύουμε: εκείνη την ευχαρίστηση, ότι όπου κι αν είστε, είναι σημαντικό να μπορείτε να απολαύσετε υψηλής ποιότητας espresso, κρεμώδες προϊόν με χαρμάνια άριστης ποιότητος.

Ο Borbone Caffé, σε κάψουλες ή κόκκους, καθιστά δυνατή την απόκτηση ενός καφέ απαράμιλλης γεύσης, στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον.

Επιδιώκοντας συνεχώς τους στόχους αυτούς, τα τελευταία χρόνια ο Borbone Caffé έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές που ειδικεύονται σε «φακελάκια» και «κάψουλα» σε πολλές χώρες (ανάμεσα τους και η Ελλάδα).

‘Ενας θρύλος λέει πως το πρωινό της 10ης Μαΐου του 1734, ο Κάρολος ο 3ος των Βουρβώνων, πριν καταφθάσει στη Νάπολη, θέλησε να διανυκτερεύσει στο μοναστήρι “Frati Minimi”, λίγο έξω από την Porta Capuana. Επιθυμούσε διακαώς να δοκιμάσει το σκούρο ποτό για το οποίο είχε ακούσει πως έχει έντονα αρώματα και δυνατή γεύση για το οποίο λέγονταν πως είχε την ικανότητα να αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα. ‘Ενα ιδιαίτερο ποτό, που με περίσσια μαεστρία έφτιαχναν οι μοναχοί του μοναστηριού, προς τιμή του νέου τους Βασιλιά.
‘Ηταν η εποχή που άρχισε η Νάπολη να αποκτά παράδοση στον καφέ της, Διακόσια πενήντα χρόνια αργότερα τελειοποίησης της αρχικής τεχνικής των μοναχών, παρουσιάζουμε τον παραδοσιακό Ναπολιτάνικο καφέ, με το ίδιο πάθος των Ναπολιτάνων του παρελθόντος.

Η εταιρία Πουλής Παναγιώτης & ΣΙΑ Ο.Ε, δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ από το 1967. Με όπλο τη γνώση και την εμπειρία της, προσφέρει πλήρες πακέτο εξυπηρέτησης για τον επαγγελματία αλλά και τον τελικό καταναλωτή, με μια γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει :

  • Καφές εσπρέσο σε ταμπλέτα.
  • Καφές εσπρέσο σε κάψουλες respresso (συμβατές με σύστημα Nespresso).
  • Καφές σε κόκκους.
  • Καφές τύπου vending (για επιδαπέδιες μηχανές καφέ).
  • Μηχανές εσπρέσο για επαγγελματική χρήση (& service για τις επαγγελματικές σας μηχανές).
  • Μηχανές εσπρέσο για οικιακή χρήση / για χρήση σε γραφείο και κάθε άλλο χώρο.
  • Αξεσουάρ για τον επαγγελματία (κύπελλα, κουταλάκια, ζάχαρη)

Επικοινωνήστε μαζί μας για την πλήρη σας ενημέρωση. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας, ή στείλτε μας ένα e-mail στο info@borbone.gr

Σας ευχαριστούμε!