Καφές ανάλογα με την εποχή του χρόνου.

Χειμώνας: Θερμαίνοντας την Ψυχή με Caffe Oro Στον χειμώνα, το σώμα και η ψυχή χρειάζονται κάτι που θα τα θερμάνει. Η 100% Arabica ποικιλία του Borbone Caffe Oro είναι ιδανική για τέτοιες περιπτώσεις. Με την απαλή του γεύση, δημιουργεί έναν καφέ που είναι ιδανικός για να σας ζεστάνει εσωτερικά, χωρίς να είναι πολύ έντονος. Μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά κανέλας ή μέλι για επιπλέον γεύση.

Ο καφές είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό ρόφημα : είναι μια τέχνη που μπορεί να προσαρμοστεί στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Η επιλογή του καφέ και η μέθοδος παρασκευής του μπορούν να επηρεαστούν από το κρύο του χειμώνα ή τη ζέστη του καλοκαιριού. 

Ας δούμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε τον τέλειο καφέ για διαφορετικές καιρικές συνθήκες, με τον Borbone Caffe Oro (100% Arabica, απαλή γεύση) και το Borbone Caffe Blu για μια ισορροπημένη γεύση Arabica – Robusta.

Χειμώνας: Θερμαίνοντας το σώμα με Borbone Caffe Oro.


Caffè Borbone Oro ESE Pod - χάρτινη ταμπλέτα (44mm).
Caffè Borbone Oro ESE Pod – χάρτινη ταμπλέτα (44mm).

Στον χειμώνα, το σώμα και η ψυχή χρειάζονται κάτι που θα τα θερμάνει. Η 100% Arabica ποικιλία του Borbone Caffe Oro είναι ιδανική για τέτοιες περιπτώσεις. Με την απαλή του γεύση, δημιουργεί έναν καφέ που είναι ιδανικός για να σας ζεστάνει εσωτερικά, χωρίς να είναι πολύ έντονος. Μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά κανέλας ή μέλι για επιπλέον γεύση.

Καλοκαίρι: Αναζωογονητικός Caffe Borbone Blu φρέντο.


Caffe Borbone Espresso Blu κάψουλες συμβατές με μηχανή Nespresso.
Caffe Borbone Espresso Blu κάψουλες συμβατές με μηχανή Nespresso.

Κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, η ισορροπημένη γεύση Arabica – Robusta του Borbone Caffe Blu είναι η τέλεια βάση για έναν αναζωογονητικό φρέντο. Η ισορροπία στη γεύση του κάνει τον καφέ αρκετά ευέλικτο έτσι ώστε αν είστε και αρκετά τολμηροί, να προσθέσετε γεύσεις όπως βανίλια ή καραμέλα.

Άνοιξη και Φθινόπωρο: Ενδιάμεσες εποχές, μεταβατικοί καφέδες

Για τις μεταβατικές εποχές όπως η άνοιξη και το φθινόπωρο, το κλειδί είναι η ευελιξία. Εδώ, μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορους συνδυασμούς των δύο κύριων χαρμανιών Borbone. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα καφέ που ταιριάζει τέλεια με την καιρική διάθεση.

Γενικά, το κλειδί για τον τέλειο καφέ σε διάφορες καιρικές συνθήκες είναι η προσαρμογή και η ευελιξία.

Και με τα χαρμάνια Borbone Caffe Oro και Borbone Blu, έχετε την ελευθερία να προσαρμόσετε τον καφέ σας όπως ταιριάζει καλύτερα στην εποχή και τη διάθεσή σας.

%d